Utálok címet adni
Mégis dér ereszkedett a mostra
Isiász jár ízületi bántalmakra
Öreg lettem vagy csak már nem fiatal
Billentyűzet kopog megint
Még mindig zivatar szaletli alól
A politikusok kocsmákba vannak
Fröccsöt kérnek sört meg kevertet
Okosoak de ruhájukon látszik az idő
Nem baj jobb verseket írnak most már
Modernebbeket kibaszták az utcára a Koloniál
Ülőgarnitúrát
Ott is a helye minek ellenállni az elmúlásnak
Mért lelkűek zászlókat lengetnek
Ostobák akik nem úgy tudják ahogy én tudom
Mert én megvilágosodtam
Mi van olvasó kételkedsz mi mi a faszt is csinálnál
Te takarodj innen senki nem mondta, hogy olvasgass itt
szabadon ítélj
nem engedtem meg
Én rosszban vagyok az olvasóimmal
Gólyalábú daru gémek
Mint a Terminátor kettő elején
Lépkedtek mint robotok apokaliptikus térben
De én még orgonát is adok hozzá
És a sípokon féleleműző számlakiegyenlítő
Beprogramozott életutat gördítek eléd
Jól van(,) vagy hát nem is én
Hanem az amelyikből az én lepattant
Megélni
No de azért a zsalukra figyeljetek
Ne engedjétek, hogy ne úgy szorítsa ki a habarcsokat
A hogy nem akarjátok használjatok derékszöget
merevítőket régebben még öntöttek vasat is kovács műhelyekben verték üllőn ritmusra zengett hajnal volt hideg dér
de a forrok vas a kovács lehelete az ásító inas
bele öntötte az éjszakába a világosságot
ahonnan pillangók fényfürdőben vitték széjjel
enyhébb helyekre ahol elhasználták őket
stresszben élők menekülök gyógyszereken élők
hogy kipattanjon emlékszel fenn írtam az én ből a nagy énből az a darab
hogy kipattanjon , boldog legyen minden tartozékával
Mert úgy szereti magát az Isten, hogy szétosztja maga között
jobban megélhessük a részletéknőbe mik lehetnek
félek, hogy nincs így és félek, hogy nem azt kapom mit érdemlek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-08 06:17:21
Utolsó módosítás ideje: 2016-12-08 06:17:21