korán tanultam árvaságot
így lettem én ezerszer áldott
körülvesz angyalok hada
vigyázzák léptem
sortalan ne vesszek
ebben az őrült
világi rengetegben el
te voltál a jel hogy lássak
magamban keressem a csodákat
bárki szemébe bátran nézzek
ne féljek megmutatni hitem
most lebegek a semmiben
valóság és álom
egymást kioldó peremén