A semmi
a semmi ?
a lobogó kék-oroszlán
a tűzvörös alkony-felhő
a tavak partján a csönd
a semmi: a kő és a földpor
a zúzalék, vagy zúza a húslevesből
szegény leforrázott tyúk-madár tolla
az védtelen nyak
amire a hóhér les
az visszanéz rá
könyörgő árnyas erdő őssárgája
tojás-fióka napja
vagy vulkán isten és hamueső
a kínszenvedéstől megmentő
rádióaktivitás-
megváltó
a semmi egy jelkép
ami megvéd
a mindentől
a minden önmagát falja fel körülötted
meghasadt skizoid-léte
könyörtelen tátogása
holt anyag lesz végül minden
amikor idővel
az anyag utolsó atomja is
átáramlott már
sűrű ereinken
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-02 23:08:03
Utolsó módosítás ideje: 2016-12-02 23:13:11