Záradék
/ In memoriam Pilinszky János /
Kettévált előtte a háborgó tenger,
hamar átjutott rajta,
de a megfontolt őrangyala
lemaradt a követésben,
nem messze a történet végétől
földbe gyökerezett a lába,
s összecsaptak a hullámok
elhagyott feje fölött.
Amikor valaki másról írunk,
mindíg magunkból indulunk ki,
merítünk a szomjúságból,
s a sivatagra pazaroljuk azt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-02 12:35:20
Utolsó módosítás ideje: 2016-12-02 12:35:20