Vers, 'Te drága'
Tudom jó ideje olvasnak engem, a verset! - mondta 'a Vers'
Bólogattam. - Az embereknek újabban fülük van a versre - hangjukat
hallatják; fricskát mutatnak, bizonyos témáknál őszintén felháborodnak.
Mikor igazán frankó, lelkesedni szoktak!
... de a verseskötetek a boltok polcairól manapság is lassan fogynak.
Innentől kezdve 'a Vers, - engem hallgatott'.
Az amatőrök boldogok, jómagam is ebben a cipőben járok.Térítésmentesen zajlik
interneten az adok-kapok. Érte hála a vállalkozó szellemű Laptulajdonosoknak
és jó néhány Segítő-társnak!
Amikor a gondolatok szellőznek- a tollforgatók megméretnek.
'Valaki biztosan besegít'; máskülönben, hogy vállalkoznának az emberek
maguktól verset fabrikálni? - Szóval 'meglökik a hintát' összeáll a kép. Szavak
teremnek,
égszínkék mondatok gurulnak; szökdécselnek emezek, boldogságot árasztanak
amazok; olykor alattomosan törnek utat maguknak a szavak, akár az áradó folyó!
... nyájas, lusta, lüktető versek
megszületnek - élnek - elhalnak
Kölcsönvehetik, de gondolatban örökre velünk maradnak!
Ki ír manapság verset?! - talán 'Az', akinek odaköszön
egy szavakba önthető gondolat
de a tollforgatót villámcsapásként is megtalálhatják a szavak
A 'mondaniakarás vágya' a versíró egyik barátja; másik
a 'türelemmel megáldott akarat' - most aztán sok mindent
összehordtam, nemigaz? Elhatároztam; ma verset írok, ha törik
- ha szakad! Hosszúak a sorok prózavers lett:
ugye nem baj?
/átirat/
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-22 22:18:11
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-23 21:59:17