Indulok
Ma hozzád indulok.
Sietve kortyolok a kávéból,
cigarettám füstje körül ölel
lágyan ahogy te.
Szeretem ezeket a vágyakozó reggeleket.
A szememre kis festék, csak finoman,
ahogy szereted a zöld íriszeket.
A szekrényből első találkozásunk
ruháit kapom elő, illatunk őrzöm rajtuk,
ölelésünk gyönyörét, az együtt lét csodáját.
Kipirult arc, mosoly, izgatott kapkodás,
indulok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-22 17:59:19
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-27 09:00:45