Próbálok ember maradni
a bennem mindig kétkedő világban.
S, hogy számban el ne értéktelenedjen
ez a szó: - szeretet -
Megosztom veletek amim van,
vagy mindenem odaadom.
Nekem elég a fény a szemekbe'
és a sok kék, zöld, barna, fekete
meleghez, fázós szívemmel kuporodom.