Látványlifttel a pokolba *
Kék. vörös, sárga naptalan fény a rettenet mélységébe szédül
Lefagy a kísérlet, egy lény arcrianása szolgál beszédül.
Roppant város jő a rajzból, rémítő nehéz színek
festik az agy sztrádáit halálos üzenettel. - Nincs vissza senkinek!
Mozdul az alvilág-konstrukció. a kérlelhetetlen pokol.
Ehhez kopott és elnyűtt a ráció.
(A projekt ez: mindenki meglakol.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-10 10:46:20
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-17 10:51:59