csodálatos gyermekkor
a mutert jobban érdekelte
a pia meg a fasz
mint én
el is vettek tőle
az intézetben úgy néztek rám
akár egy ufóra
nem akartam megszólalni napokig
feküdtem az ágyamon a fal felé fordulva
később arra emlékszem
sokat verekednem
mint a kutyakölykök
olyanok voltunk
hol összebújtunk
hol rúgtuk haraptuk egymást
a nevelőket uramnak hölgyemnek
vagy asszonyomnak kellett szólítani
volt közöttük aki ütött
volt aki simogatott
utáltam az egészet
ha jött egy idegen
odafutottam és belekapaszkodva
könyörögtem vigyen magával
folyton kiszöktünk
csavarogtunk a városban
lejmoltunk vagy loptunk
cigit piát ragasztót
elbújtunk a régi temető kriptáiban
vagy a marhavagonokban
és úgy éreztem repülök
utána meg elzsibbadt mindenem
jött a feketeség
volt hogy az erdőben kóvályogva
tértem magamhoz
a vadászok hívták ki a zsarukat
akik már nem is kérdeztek semmit
csak vittek vissza
ott lefújtak tetűirtóval és benyomtak
a hideg vizes zuhany alá
és bedobtak a gyóntatóba
ment a lelkifröccs két-három napig
legyek hálás meg ilyesmi
szartam rá hogy mit dumálnak
igazából nem érdekelt semmi
aztán valaki szerzett egy beatricse kazettát
én meg tisztára bekattantam
kívülről nyomtam a szövegeket
minden hangot oda-vissza
állandóan az szólt a fejemben
végre valakinek éreztem magam
ha ez nincs akkor
már nem lennék
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-07 16:05:21
Utolsó módosítás ideje: 2016-12-02 17:12:55