odébbállok
könnyebb
a szembenézésnél
amúgy
kinek kell
egy kopasz
szemüveges
fogatlan ötvenes
depressziósan
teszkós farmerben
koszos bakancsban
délben már fáj a hátam
hazafelé a térdem is
magamra zárom az ajtót
macskáim rám se bagóznak
hallgatok valami metált
és írok
ha van értelme
ha nincs