Menni kell
doktor úr ne élesszen újra,
ezt a régit úgyis unom nagyon,
ha a szívem mégsem csitulna,
hát zúzza szét a mellkasom,
bár nem tudná rajta ül a föld,
hat világ tereget erre-arra,
a szám kék, de szemem még zöld,
testem latyakos hópaplan takarja.
már nem érdekel, hogy menni kell,
mert szeretve gyűlöltem élni,
csak Isten markában legyen hely,
ha tüdőm nem akar levegőt cserélni.
kedves nővér élesszen újra,
még senkitől nem köszöntem el,
s míg a félhomály neszét a számba fújja,
megsúgom élni jó csak néha égni kell.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-27 13:30:42
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-27 13:30:42