Itt van valahol
egy titok
valami messzi galaxisban
sok fényévre tőlem vagyok
levegőtlen haldoklom
jeleket rajzolok arcomra
megütöm az üstdobot
letörlöm üveghanggal
hegedűről a könnyet
és bambán állok
az esti fények pofon vernek
hagyom
villamos röfög rám egy nagyot
többször is kilyukasztott menetjegyem
érvénytelen
muszáj megtalálnom a titkot