Egyszerűbb
Itt vagyok, már vén fasz.
Azt se tudom, hol vannak a zoknik,
a csekkek,
mikor kell leolvasztani a fricskót,
kinek mikor van a szülinapja,
hogy kell mosni
és mikor,
és mikor
kell kitenni a kukát.
- jó, a kazánt én tudom jobban,
félek is, hogy fogod
talicskázni a fát -,
de ez csak egy...
Szerintem
a kövesek felmosása nap mint nap
csak árt a csempéknek,
feláznak,
és miért kell egy családi házban
a lakásba virág,
a kertben annyi lehet, amennyit akarsz.
Egyszerűbb,
ha én halok meg előbb.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-15 11:36:50
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-15 11:36:50