Fel a fejjel
Ide lapoztam, mert van egy üres oldal,
jól elférne itt egy születendő bordal,
elférne, ha lenne, igazolna engem,
hogy élni szeretnék, ahhoz lenne kedvem.
Ámde az életet meghosszabbítani
nehézkesnek tűnik, ezt be kell vallani,
a tehetetlenség csak ront a helyzeten,
nem engedhetem, hogy kibabráljon velem.
Az elkeseredés sem segíthet rajtam,
fel a fejjel, hiszen eddig meg se haltam!
2016. október 9.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-13 02:54:59
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-13 02:54:59