jó lenne
ha nemcsak nekem kellene
megváltanom a világot
más is mondaná
az origóra
hogy egy kerek nulla
az éjből ha hiányzik valami
más szemek is látnák
nem csak az enyém
a folyók mindig megtalálják medrük
vízözön ha elsöpri a gátat
parttalan marad a szó is
és a zuhanás mindig egyszemélyes