nem olyan
Azt súgta, ha egyszer összevesznénk,
béküljünk ki a legrövidebb úton.
Kezdjük rögtön a sírással.
Éreztem, ismer, és a postaládánál
meg is előzött. Olyan tempóban ment
felfelé a lépcsőn, hogy bármikor meg-
érinthettem volna, és csak az utolsó
félemeletnél nézett hátra.
Azt mondta, szép lakás, de zsúfolt,
én azt hazudtam, hogy nincsenek
gyűjteményeim, és töltöttem italt.
Megkért, hogy ne írjam majd meg
a hibáit, és válasszak más címet,
mert túl hosszú, és családias mese
a vállakról indítható szeretkezés.
Tetszett neki, amikor nem voltam
magamnál, én meg azt akartam, hogy
mindig más terepen élesszen újra,
de változó erőviszonyok között,
nehogy elvegyen ma mindent.
Azt mutatta a zuhany alatt, ami
valójában ő, de megértettem,
hogy ezt már csak ennyi időre
képes bárkivel megosztani.
Azt ígérte, ha elalszom, elmegy.
Nincs kedve békülni, és cetlit se
keressek sehol. Ő nem olyan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-05 19:04:04
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-05 19:11:26