Válts Velem (újratördelt verzió)
Húzzunk Párizsba már
Napernyős teraszokon,
Pohár pezsgővel szelfizni.
A Temze partján festeni,
Lefátyolozott kalapban.
Követhetnének paparazik is,
A gallériám VIP partijára.
De nem vagyok híres mint szeretőm ,
-a divattervező kortársművész -
Ki életét is limitált példányként élte túl bennem.
Miközben a pink limuzin a pszichiátriára vitt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-04 14:07:06
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-04 14:07:06