A lányod volt...
Ha már elővezetted,
a lépcsőket nézd, ne a lépteit!
Copfos árnyékát simítsd, vagy vájd
a vér-meleg kőnél is forróbb homokba!
Lányod volt, te szélütött, vagy az sem?
Zárd, zárd rá az ajtót! Üdvözülj, a nyikorgás
magához emel, mielőtt utolszor felmenthet!
Tanuk és kérdések nélkül ünnepelt ítélet ez.
Szorítsd, szorítsd a tarkóm!
Már a sírást sem hallani,
tovább itt nincs helyed!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-04 12:00:09
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-04 12:00:09