Válts velem
Húzzunk
Párizsba már
Teraszon
Pohár pezsgővel
Szelfizni
A Temze partján
Festeni
Lefátyolozott kalapban
Követhetnének
Paparazik is
A gallériám VIP partijára.
De nem vagyok
Híres
Mint szeretőm
A divattervező kortársművész
Ki életét is
Limitált példányként
Élte túl bennem.
Miközben
A pink limuzin
A pszichiátriára vitt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Nyugat Plusz ősz 2016Feltöltés ideje: 2016-09-27 15:15:54
Utolsó módosítás ideje: 2016-09-27 22:17:06