bálna ének
belátom túl egyszerű lenne többé
nem tudni rólad semmit kikerülhetetlen
az elcsépelt közhelyek igazsága beleszorultam
ebbe a kicsi világba és közvetve
mindenhol veled érintkezem mintha
mindig épp az érkezésem előtt távoztál volna
és a még tőled meleg székre ülnék látod
mégiscsak egyfajta kontinuum lettünk
mindhiába a biztosra vett véglegesség
áthallatszunk egymáshoz mások szavain
keresztül messziről és idegen frekvenciákon
mint a vándorló bálnák éneke
megnyugtató
hogy még te sem sodródtál partra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-09-26 13:00:06
Utolsó módosítás ideje: 2016-09-27 00:11:06