gép/írás
igazán szuper volna
ha csuklóból
nyomnám a verseket
végtelenségéig
ha mindent megtudnék írni
ami bolyong napjaim
eseményhorizontján innen
nem lelve megnyugvást
csak begépelve
elmentve az öröklétnek
igazán szuper volna
ha ki tudnám írni
a felesleges pakkokat a lelkemből
melyek agyonnyomják
nappalaimat éjszakáimat
álmaimat kapcsolataimat
igazából szuper volna
ha olyan könnyen menne az írás
mint megmászni az elhagyatottság hegyét
legyőzve a lustaságomat
a fájdalmaimat
nem törődve azzal csak
hogy felérjek
az tényleg jó lenne
de nem megy
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-09-12 20:13:58
Utolsó módosítás ideje: 2016-09-12 21:20:14