Régi képeken
akkor csodásan indult a nyár
gyermek szívemnek a minden kellett
és búcsúvasárnap
mikor átért a falun zenéje
indulhattam végre
elég volt száz forint
csak tartson sokáig a délután
most is ott van a templom és a tér
de nincs meg a ringlis
sem Marci bá' a hintának dőlve
nincsenek sátrak sem cigányzenészek
sem csodáktól boldog gyermekarcok
jó lenne újra bejárni
minden rokonnak vennék búcsúfiát
figyelhetnék az égből ahogy forog
tükrös szívemben a világ
és vennék elveszett gyűrűm helyett újat
mert azóta sincsen ékszerem
de meglehet
valahol együtt van minden
még a nyár is
és a kislány is ott hintázik
az égi képeken
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-09-02 22:19:02
Utolsó módosítás ideje: 2016-09-12 09:30:50