Cseresznyefüggő
A gyerekszoba nagyított fali-
képén, pont egyidős lehetek a
kisöcsémmel, úgy két éves talán,
persze a valóságban három év
van köztünk, én hatvanhármas vagyok,
ő hatvanhatos, anyám amikor
felkereste a fényképészt, aki
festett képeket is bevállalt, úgy
gondolta, ezt a két régi fotót
kell egymás mellé helyezni, ahol
én a meleg téli pulóverben,
öcsém meg nyári rövid ujjúban
van, valójában tűz és víz lettünk
azóta, csak anyám szemében nem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Parnasszus, 2015
Kötetben: Külön bejárat (Dunaszerdahely, 2015)
Kiadó: Media Nova M
Feltöltés ideje: 2016-08-21 09:14:15
Utolsó módosítás ideje: 2016-08-21 09:16:11