Nincsenekből vannak
Lehetne néha kissé más.
Aztán gyakrabban még másabb.
Csend lehetne a hallgatás,
én meg csendje e hallgatásnak.
Olyan súlyos, hogy hallanának.
Ami szép, tűnhetne szebbnek,
a gondatlan gondtalannak.
A vers is lehetne versebb,
amikor nincsenekből vannak
válnak refrénjévé a dalnak.
––––––––––––––––––––––––––––––––––
Megzenésített változat: https://soundcloud.com/kas-tibor/kaso-tibor-batai-tibor-nincsenekbol-vannakmp3
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-08-17 09:21:58
Utolsó módosítás ideje: 2016-08-17 09:21:58