a boldogságnak semmi köze a pillangóhoz.
mindennap kergettük, de sosem hagyta megfogni magát.
játék közben folyton elestünk, felsértettük a térdünket,
mégis mindennap újra próbálkoztunk.
megpróbáltuk hipnotizálni, nem hatott rá az sem.
mézet raktunk ki neki, hátha beleragad. de nem.
a pillangó vajon érzi-e a halál közelségét? ahogyan én.