Megkönnyezett győzelem
... lélekben azonosulok.
Átadom magam:
összegyúrok bronzot- arannyal
kétségbeesést, lelkesedéssel
mi képernyőmön át ... 'becsorog hozzám'
csodálva a győztesek szárnyaló
fejek fölé emelkedő
boldogságát -
szólok minderről rímtelen,
olykor rímmel, ahogyan engedi
szájtáti
himnuszunkat állva vigyázó
lelkesedésem; térdig süppedve
jelenben és sportban
DE, a
nosztalgia szekerén lohol utánam múltam
- utólag leszek büszke bátorságomra
hajdani felemás-korlát gyakorlatomra
... a magasugró léc fölött a lány, igen
az is én voltam?!
RIO, - olimpia: Újra megtapasztalom,
mi Róluk lerí... az akaratot, ami kell
aminek a vége - GYŐZELEM!
_____________
átirat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-08-10 15:33:04
Utolsó módosítás ideje: 2016-08-10 17:00:15