Elhangolt vallomások
Ezek a sztereotip vallomások olyanok
mint a bakelit lemezekbe préselt karcos
hangok kopott tű alatt, hamisan szólnak,
elhangolt zongorán játszott d-moll akkord
szétfeslő hangzavara c-dúrba átbotolva
mert a csúz húz már hangjegyet egy eres
kéznek parancsolva,
mégis taps a vége,
(helyette inkább szotyit kéne köpködni
egy mono mozi légyszaros vászonját
bámulva, miközben Archibald Alexander Leach,
vagyis Cary Grant bőgeti a nőket.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-08-01 19:18:47
Utolsó módosítás ideje: 2016-08-01 19:18:47