Közösség
Anyám, sáv vagy, hullám és nyíl,
halmaz, kör,
zárt és nyitott tétel.
Te vagy a hajnal opálossága,
a mozdulatlanság ereje,
és a csend dinamikája.
Esőként zuhogsz a gyantás tujafa lombjára,
szememből az arcomra,
az égből jössz és a földbe szállsz alá.
Választhattál,
természet akartál lenni,
mindig tudtam, hogy az vagy,
ahogy az egyik felhő érti a másikat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-07-26 10:38:22
Utolsó módosítás ideje: 2016-07-29 04:40:43