az én szobám
az én szobám menedék
itt nem talál meg szörny
se rossz ember, se átok
az én szobámban félelem és sötétség:
nincs szükségem rátok.
az én szobám palota
benne minden kincsem
itt tartom a lelkem, életem
az én szobámban csendben és halkan
akaratlanul éhezem.
az én szobám magány
csak én vagyok itt
nincs itt más csak lámpafény, falak
az én szobámban írva és írhatatlanul
kezdenek elfogyni a szavak.
az én szobám maszlag
minden kavarog
semmi sem normális se a versek, se a dalok
az én szobámban észrevétlenül és fáradtan
talán meg is halok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-07-21 00:09:45
Utolsó módosítás ideje: 2016-07-21 00:09:45