Én egyáltalán nem voltam, és te sem.
Voltunk te, én: gondolat-tetem.
Tükröződtünk, mint tudat, mint pillanat világ.
Tükör pillanat voltunk, egy végtelen időből kivált.
Most ládd, születik én, te, és veled életem,
S kenyerünk a világegyetem.
Táplálék az örökhöz. Neked és nekem.