Kettő... az egyben
Világos beszéd
Lehetnél pozitív; érezhetnéd
jól is magad! Békésen cipeld
megélt dolgaidat. Türelmed
találjon meg, - de csak
akkor írj, amikor tollad végén
- kifényesednek a szavak.
POÉTA SORS
Éreznek, örülnek, fájnak;
a világ dolgaira sajátosan reagálnak.
Bekerítik a történést szavakkal:
legyen az vágy, ébredező
szerelem, kihunyni készülő;
képzelt, tán gerjesztett harag
késlekedő rügyfakadás - , egy apró ok
csak akad? amibe, amelyikük
akar... estére belehal'!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-07-09 16:17:12
Utolsó módosítás ideje: 2016-07-10 12:40:57