Papírsárkány
Mi szegények voltunk,
Eszterék gazdagok.
Meghívtak nyaralni, hogy nekem is jó legyen pár napig.
Eszter öccse épp papírsárkányt csinált.
Kértem, egyszer hadd röptessem én.
Jól nevelt volt, ezért csak seggbe rúgott
- a szétszakadt sárkány miatt.
Kérdeztem Esztert, maradjak-e éjszakára.
Jól nevelt volt, ezért csak annyit mondott
- ahogy gondolod.
Egyszer sem aludtam ott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-06 14:03:32
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-06 14:03:32