Nagyon fáj dalom
a vers egy panaszkodási forma
vagy csak nekem túl cinikus a boldogság
Elemér úr elköltözött folyamatos a pakolás
voltam a siker kovácsoltvas kerítésén sokkal beljebb is
csakhogy engem cserélt le Atilla egy szekér aranyra
Leó pápával, meg a nép viseletet
divatosabb lett a tiszta kelme
a koszos műanyagnál mára
csak nincs hova felhúzni
ahogy észbe kapnék nem hagynak itt élni
felakadok az okkult szűrőn
egy munkahelyen fogok rabként élni ha hagyom
szabadság harc az én remete lakom
csapágyak vannak a tengelyeken
műanyag zacskós tengereken
már megint szép nagy tornyot építettetek
jól megtévesztett bennetek,
a szolgálatra jelentkező kivégzett én
ezen a még élőre vadászaton
József Atilla könyvet dobtak utánad
hogy megláthasd hol vagy valójában
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-27 05:06:13
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-27 10:03:51