A bolond
a metropolisz gyomrában
él a falu bolondja
minden szökőkútnál
halat akar fogni
malacok röfögnek
az aluljáróban
füvet vet elibük
jófajta cannabist
sör illatú ganén lépked
köszön mindenkinek
festett tyúkokkal jár
kint a hatos úton
többnyire krédlik
olcsó beáslányok
peronon éri utol a hajnal
sínek csomópontján
gyerekangyal fekszik
zsebébe süllyeszti
óvón betakarja
egy percig sem hiszi, hogy
lecsúzlizott kánya
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-23 21:35:32
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-23 21:45:33