Ez
Az apám karosszéke, igazából
előbb volt a kedvencem, addig amíg
nem feküdtem be a tüdőkórházba,
akkor fedezte fel magának apám,
ezzel pótolva a hiányomat, ha
beleült, magányosnak érezhette
magát, senki sem zavartatta ebben,
csak amikor hazatértem, akkor lett
gondterhelt, lelkiismeretfurdalás
nélkül nem tudott többé beleülni,
megnyugodott volna, ha legalább nem
ő, hanem én hoztam volna a házhoz,
akkor biztosan elfelejtett volna.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Irodalmi Jelen, 2015
Kötetben: Külön bejárat (Dunaszerdahely, 2015)
Kiadó: Media Nova M
Feltöltés ideje: 2016-05-20 23:10:35
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-21 18:31:53