A fiú és a cselló
Játszd a concertot a "Petúnián",
iszonyú erővel játszd, első koncerted ez.
Yo-Yo Ma -suttogtam- , csend lett,
amilyen zenészi produkciót követhet.
Yo-Yo Ma zokogott, mint sebzett vad.
Odaléptem mellé, pici teste rázkódott.
Kisfiam -suttogtam, simogattam,
Könnyei az arcán elmaszatolódtak,
Luigi Boccherini csellójátékát akarom
játszani, régi csellón: amin nincs tüske
majd felnézett rám, s mosolygott
A csellót szeretni kell, elcsábítani.
Most értettem meg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-15 09:05:45
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-16 11:02:47