bizonyosság (jav)
hogy van árnyékom
az bizonyosság
a fény létezésére
az olvasólámpám reflektor
de nem akarok vallani
becsukom a szemem
hallgatom az esőt
diktál – írom
vizes esernyődet szeretném
látni az ajtóm mellett
ülni egymással szemben
a viaszosvásznas asztalnál
és lekváros kenyeret majszolni
mint a régi szép időkben
nézni az indiántollas
pántot a homlokodon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-09 19:48:34
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-09 19:48:34