magamhoz mérten
van hogy ülök
hallgatom a csendet
átjár a nyugalom mint valami drog
mások azt mondanák
lopom a napot
leszarom
régen erősnek szívósnak hittem magam
aki mindent kibír
aztán jól pofára estem
most meg
beállítottam magamat háttérképnek
ha már a gépemmel vagyok a legjobb kapcsolatban
és úgyis ő olvassa először vallomásaimat
szörnyen egyedül lennék nélküle
úgyse megy már nekem az ismerkedés
bevallom régen ugyanígy nem ment
és nem voltam semmiben se igazán jó
talán csak futásban
magamhoz mérten
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-09 15:49:34
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-09 15:49:34