Lépcsők (első stáció)
zsebeimet rég kiürítette az idő
sebeimbe is belenyúlhattok valódi
titkok tudója kiadta összes bizonylatát
viszonylatát megmondom távolságotoknak
hízelegnek érdekhajhász áporodott kicsinységek
szemükbe nézek és azt mondom elég nektek pár ezüst
és akkor vekkeremről a hajnali kakasról még szó sem esett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Holnapok (Budapest, 2006)
Kiadó: Unisher
Feltöltés ideje: 2016-05-08 20:57:53
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-08 20:57:53