Anyám hangja -
már megfoghatatlan
a fosztóképzős élet
felidézni képtelen szenvedek
mások állítják hogy távozás után is
bennük él örökké változatlanul
hogy újra lássam a megerősítéshez
nekem évek múlva elő kell venni a fényképeket
anélkül külön-külön élesen villan még
mosolya szeme színe szemöldöke íve
és a szeretete erőlködés nélkül is
de a hangja
a hangrögzítő nélkül rám örökült
kegyetlen hiány
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-03 08:55:48
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-05 15:49:42