Verset írok
Álmos, szűkös szemű reggelen,
mikor még nem indul be a gondolat,
forró kávé mellett cigire gyújtva
még nem veszem nyakamba gondomat,
valahol a tudat mélyén már vers lapul
majd mint a gejzír, vadul előtör.
Szánt a toll a gyűrött papíron,
forgatom a szavakat, ízlelgetem először.
Lassan eggyé forrnak a gondolatok,
a betűk utat keresnek maguknak,
a verssorok duzzadni kezdnek,
formát kapnak, alakulnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-02 00:39:55
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-02 09:16:32