Jégláng
Egyszerre vagyok gazdag és szegény,
egyszerű árnyék, pazar sarki-fény,
csonttá fagyott víz, lebegő pára,
hangoknak sírja, csendek oltára.
Magamnak senki, mindene másnak,
keringő hamu, szeme a lángnak,
múltnak temető, jövőnek bölcső,
létnek, múlásnak, egy emberöltő.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-26 21:00:53
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-26 21:00:53