Én meg itt vagyok
Könnyebb lenne a hallgatás
fájós kezemmel kézfogás,
hírt kapni, azt, hogy kellek én,
lehulló csepp a tű hegyén,
beteg szívemre aszpirin,
észrevenni, hogy valakin
versemből egy szál fönnakad,
leteszi a fegyvert a had,
csiklandós nótákat dalol,
szeretik egymást valahol,
hajnalban a fiatalok,
ők máshol, én meg itt vagyok.
2016. március 26.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-25 00:00:53
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-25 00:03:05