szálszakadás
kockás ingen szőke olajszag
fénylett a göncöl minden este
csillagok fönt születtek-haltak
míg vártam a tizenhetesre
sziszegő gépzaj ült a fülben
csattogást szűrtek a lengőajtók
s a lépcsőn félig süketülten
kirágtam a kakaós zacskót
csomókban tapadtak a szöszök
a szövőnők gyalogkakukkok
szakadt a cérna bordák között
száraz szájak szívták a slukkot
gépsorok mentén imre járkált
cserélve a lánchengereket
plátói szíven csomós pár szál
de az a cigány srác szeretett
elbújtunk hogy tiltott gyümölcsre
harapjunk ám túl nagy falat volt
beköptek s a főnök üvöltve
jött és törölt a munkalapról
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-18 09:33:16
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-18 09:33:16