panta rehi
hajlong, terebélyesedik és diktál a mennyei oboa.
aztán az idő, mint védtelen idézet, kígyózva tekereg.
az isten látja házimozijában: a megigézett boa-
doksin, a kezdetektől az összes pusztulás lepereg:
miként vajúdtak az évmilliók, és hogy buzog ma is a rontás!
hogyan is töltötte be hivatalát a mindent tisztító tűz?
mit értettetek meg a teremtmények a mihaszna vérontás
rettenetéből, amikor már a bűnáradat világgá száműz?
népek vakon tébolyonganak, s nem látják be, hogy ez itt egy tér!
a pokoljárt apostolok, hazug térképekkel szítják véred!
a bűnt az úr végül kicentrifugázza: semmivé, és megtér
majd az új nemzedék, e bónusz bocsánatban tán, újra éled.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-12 08:54:54
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-12 08:54:54