Majd holnap
Majd holnap kiposztolom
a tegnapot
ma ledőlök inkább
az itt körül-áramló aranyfénybe
amikor az álom kilép
a koncentrikusan hullámzó víztükörből
a csendességbe
a tavaszi víz zuhogása
a szikrázó holdról leváló
jégtábla-tömbök
az égitestek
azonos frekvencia alól lestek
a három fekete macska látomása
a lezuhanóknak az éjszaka ablak-szárnyát
az időben visszatükröződő
ezüst-lakótelepet
már hallani a felejtést, ahol nincsenek válaszok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-08 03:13:06
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-08 04:26:21