Reggel
Csak néhány szó, az is halkan,
a függöny még elhúzva,
szűrődő fény bántja a szemem.
Csak ott az asztalnál ülünk,
a tej hideg, a kenyér tegnapi,
reggel van, még fáradt vagyok,
kortyolgatok, nyelek egyet.
Kabát, kilincs - csend...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-30 09:14:53
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-30 09:14:53