Visszaszámol
A tegnap lábnyoma még épp, meleg,
szülőágyon vajúdik anyám,
szakad a hús, a test remeg,
első lélegzetem sír az éjszakán.
Egy idegen tenyerében fázom,
fehér vakít és sárga-kék neon,
bőrömre bőr simul és látom,
árnyékok táncát nyeli a plafon.
Éles fém villan, egyvérünk cseppen,
sebemmé lesz a köldökzsinór,
elvágták, visszaszámol bennem
az élet, robbanni fog valamikor.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-21 20:53:58
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-21 20:53:58