szavak nélkül
homlokodat homlokomra
nézni egymást szem lehunyva
beszélgetni lélegzettel
suttogni a vérerekkel
mellkasodat mellkasomra
mintha bőrünk ruha volna
szívveréssel simogatni
érintéstől kipirulni
ajkaidat ajkaimra
tüzes patkók összefonva
szenvedélyes heves lázzal
eggyé forrni boldogsággal
tenyeredet tenyerembe
közöttük a lelkünk lenne
forró párán összebújva
áldást rajzol Isten ujja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-14 09:56:14
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-14 09:56:14