Reggeli snitt
Fáradt,
mint aki gépek zajában hált.
Ijedten érzékeli a képet,
(redőnycsík, közte késfehér)
fáj,
rájön, hogy felébredt.
Nyála felragadt,
mint a szoba szaga édes.
A takarót magára húzza.
Jó lenne még aludni,
így visszabújva.
Szétrúgott ágya dühös lakatlan sziget.
Próbálja,
kettőt kilép, aztán visszamegy.
Kárpitja szúr,
nincs lepedő, család,
nincs puha vágy,
se vad,
csak kevés élet, kanálnyi hab.
Háromszor ébredt az éjjel,
azt hitte infarktust kapott.
De nem,
mellkasán feszült a seb.
Most engedi mégis.
Felkel.
Besüt a Nap,
kinyitja az ablakot...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-08 15:12:19
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-08 15:12:19